Acer Predator’a CES ‘En iyi İnovasyon’ ödülü

Acer Predator bilgisayar donanımlarında CES’in en büyük ödülü olan CES “En İyi İnovasyon” ödülünü kazanırken, dizüstü bilgisayarlarda da iki ayrı “Onur” ödülünü kazandı.

Dünyanın ilk göz takip fonksiyonuna sahip 21:9 kavisli oyun monitörü Predator Z301CT Bilgisayar Donanımları kategorisinde 1.’lik ödülü olan “En İyi İnovasyon” ödülünü; ultra ince dizüstü bilgisayar Swift 7 ve ince dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar Spin 7 Bilgisayar Donanımları ve Parçaları kategorisinde “Onur” ödülünü kazandığını duyurdu.

Acer Predator Z301CT oyun monitörünü, bilgisayar donanımları kategorisinde en büyük ödül olan “En İyi İnovasyon” Ödülü dahil olmak üzere monitörleri ve dizüstü bilgisayarları için üç CES 2017 İnovasyon ödülü kazandı.Ayrıca, dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı Swift 7 ve dünyanın en ince dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı Spin 7 bilgisayar donanımları ve parçaları kategorisinde iki kez “Onur” ödülüne layık görüldü.
Acer, bu prestijli programa dahil olan ürünler, 28 ürün kategorisinde en modern tüketici elektroniğindeki olağanüstü tasarımları ve mühendislikleri onurlandırmak için bağımsız endüstriyel tasarımcılar, bağımsız mühendisler ve medya mensuplarından oluşan seçkin bir panel tarafından değerlendirildiğini belirtti.

Predator Z301CT monitörün aldığı En İyi İnovasyon Ödülü, jürinin bu cihazın bilgisayar donanımları kategorisindeki en etkileyici teknoloji olduğunu kabul ettikleri ve diğer tüm rakiplerinden daha yüksek puan aldığı anlamına geliyor. Monitörün göz takip teknolojisi bir oyuncunun yalnızca bir klavye ve fare erişimi olan rakiplerinden daha hızlı nişan almasına, hedeflemesine ve ateş etmesine yardım ederek kontrol araçları cephaneliğine sezgisel olarak katkıda bulunuyor.
Diğer önemli özellikleri arasında 30 inç 1800R kavisli ultra geniş full HD 2560×1080 ekran, NVIDIA G-Sync teknolojisiyle tekleme yapmayan görseller, hızlı bir 200Hz yenileme oranı, hızlı 4ms yanıt süresi ve 178 derece görüntüleme açıları bulunuyor.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu