Samsung’un akıllı yüzüğünün adı ve çıkış tarihi belli oldu!

Raporlar, Galaxy Ring'in 2024 yılında bir süre sonra tanıtılacağını da doğruluyor.

Samsung’un yeni akıllı yüzüğü hakkında söylentiler aylardır devam ediyor, ancak Güney Koreli şirket yeni projesi hakkında hala sessizliğini koruyor. Samsung’un ilk akıllı yüzüğü olan giyilebilir cihazın 2023’te piyasaya çıkması beklenmiyor, çünkü Samsung’un bu sağlık odaklı ürün için çok daha büyük planları olduğu bildiriliyor.

En son Galaxy Wearable uygulamasına göre, giyilebilir cihazın adı gerçekten de “Galaxy Ring” olacak. 9to5google, Samsung’un Galaxy Wearable uygulamasının en son sürümünü derledikten sonra, Mart ayında ticari markası alınmış olan ürünün adı ile ilgili kanıtlar buldu.

Galaxy Wearable uygulamasının güncellenmiş sürümünde, akıllı yüzüğün resmi adı gibi görünen şeyin yanı sıra, Koreli bir forumda kullanıcılar da yüzüğün bir taslağını buldu.

Son olarak, uygulama Galaxy Ring‘in 2024 yılında bir süre sonra tanıtılacağını da doğruluyor. Güvenilir sızıntı kaynağı Ice Universe’e göre, akıllı yüzük Samsung’un bir sonraki Unpacked etkinliğinin yıldızı olacak, bu da Güney Koreli şirketin bu özel ürün için yüksek umutlara sahip olduğunu gösteriyor.

Galaxy Ring
Galaxy Ring

Samsung Galaxy Ring ile ilgili ilk önemli raporlar, TheElec’in akıllı cihazın Japon Meiko tarafından üretilen devre kartlarını kullanacağını bildirdiği Temmuz 2023’e dayanıyor.

Raporda, yeni bir ürün söz konusu olduğunda ilk olarak baskılı devrelerin sipariş edildiği ve ardından bunların üzerine yerleştirilen bileşenlerin geldiği belirtiliyor. Ancak, en azından teknik özellikler söz konusu olduğunda, bunun ötesinde hiçbir şey bilinmiyor.

Bildiğimiz şey, Samsung’un Galaxy Ring’inin muhtemelen çok hassas ölçümler sağlayacak sağlık odaklı bir akıllı yüzük olacağı. Akıllı yüzük, genellikle aynı şeyi yapan bir akıllı saati kolayca tamamlayabilir, çünkü kullanıcının vücuduna daha sıkı bağlı olması nedeniyle daha doğru olması gerekir.

Siz Galaxy Ring hakkında ne düşünüyorsunuz? Ülkemizde satışa sunulduğunda satın almak ister miydiniz? Düşüncelerinizi, aşağıdaki yorumlar bölümünde bizimle paylaşabilirsiniz?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu