Ice Universe: Galaxy S24 Unpacked etkinliğinin yıldızı Galaxy Ring olacak

Galaxy Ring, Ocak ayında Galaxy S24 Unpacked etkinliğinde duyurulacak.

Galaxy Ring için, Samsung’un sağlık odaklı yeni giyilebilir cihaz kategorisine girişi cihazı diyebiliriz. Ancak üzülerek belirtmeliyiz ki; Galaxy Ring’in bu yıl gelmeyeceği oldukça kesin. Çünkü Ice Universe bir lansman penceresi sunarak şu ifadelere yer verdi; ”Ring, Ocak ayında Galaxy S24’ün tanıtım etkinliğinde duyurulacak.”

Daha da önemlisi, Samsung’un bu yeni ürün hattına büyük beklentileri var gibi görünüyor. Çünkü iddialar, Galaxy Ring’in etkinliğin yıldız ürünü olacağı ve belki de Galaxy S24 serisini bile gölgede bırakabileceği yönünde.

S22 ve S23 serileri için Unpacked etkinlikleri Şubat ayında yapıldı, ancak Ocak ayında da lansmanlar oldu. Galaxy S24 serisi hakkında ise zaten ayrıntılı sızıntılar görüyoruz, bu yüzden biraz daha erken bir lansman oldukça mümkün görünüyor. Yüzük için ise esas merak edilen soru; zamanında hazır olup olmayacağı.

Galaxy Ring
Galaxy Ring

Elde edilen bilgilere göre Samsung, Galaxy Ring’in seri üretimine başlamaya hazır. Ancak, sağlık takibi yapan bir ürün için gerekli olan ek düzenleyici izinler nedeniyle işler yavaş ilerliyor. Galaxy Ring, Galaxy Watch’ların sağlık odaklı özelliklerini sentezlemesi bekleniyor, ancak akıllı saat özelliklerinin çoğunu (belki de tümünü) bırakacak gibi görünüyor (ekranı olup olmayacağı net değil).

Samsung’un ilk akıllı yüzüğünün hangi özellikleri sunacağı ve fiyatının ne olacağı şu anda bilinmiyor. Ancak tahminlere göre, bu akıllı yüzük yaklaşık 300 dolar civarında fiyatlandırılacak. Muhtemelen 2024 yılında gerçekleşecek olan Samsung’un ilk tanıtım etkinliği, bu yüzük hakkındaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldıracak.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu