iPhone 13 teslimat tarihleri aksayacak

Apple, görünüşe göre yeni piyasaya sürülen iPhone 13 serisine olan talebi karşılamakta sorunlarla karşı karşıya. Yeni bir rapor, son iPhone'ların teslimat sürelerinin COVID-19'un etkileri nedeniyle daha da uzadığını ortaya koydu.

Son gelen raporlara göre, konuya yakın kaynaklar, Cupertino merkezli devin yeni akıllı telefonlarının teslimat sürelerinin, Coronavirus dalgası Vietnam’ı etkilediği için beklenenden daha uzun olduğunu ortaya koydu. Başka bir deyişle, iPhone 13 serisinin bileşenleri bölgede monte edildiğinden, tedarikte sorunlara neden oldu. Buna 2021 iPhone serisi için yeni kamera modülü de dahildir.

Raporda ayrıca, bu kesintinin Ekim ayı ortalarında hafiflemesi beklendiği de belirtildi. Şu an itibariyle, yeni enfeksiyonların etkisi, iPhone 13 serisi modellerinin dördü için sağlanan kamera modüllerini de etkiledi. Parçalar Vietnam’da bir araya getirildiği için yeni iPhone’unuzun bekleme süreleri daha uzun olabilir.

Gecikmelerin sadece iPhone 13 serisi için olmadığı da söyleniyor. Gelen haberlere göre, 16 inç Apple MacBook Pro için tasarlanan 96W USB Type C güç adaptörü, uzun teslimat sürelerinin 2 ila 3 aylık bir gecikeceği aktarıldı. Şu an itibariyle, adaptör dünya genelindeki çoğu Apple perakende mağazasında bulunmuyor ancak online olarak listelenmeye devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu