Apple iPhone 13 hakkında yeni iddialar geldi

Apple'ın yeni çıkacak olan iPhone 13 serisinin 'Pro' sürümünde ekranda büyük bir yükseltme alacağı söyleniyor.

Yeni iPhone modelinin çıkmasına kısa bir süre kaldığı için yeni model hakkında dedikodular da çoğalıyor. iPhone 13 olarak adlandırılan serinin ‘Pro’ sürümünde ekranda büyük bir yükseltme alacağı söyleniyor. Nedeni ise MySmartPrice’ın ulaştığı iPhone 13’ün CAD 3D renderları.

Gelen raporlara göre iPhone 13, 146.7 × 71,5 × 7,6 mm boyutlarında olacak ki bu doğruysa, kalınlığı iPhone 12 modelinden 7,4 mm’den daha küçük olacak. Bununla birlikte, tasarımın kutu gibi ve önceki modele neredeyse benzer olduğu söyleniyor.

Gelen diğer bilgilere göre arka kamera düzeninin yerleşimde küçük bir değişikliğe sahip olacak. İki büyük oyuk ve iki küçük kesik birbirine çapraz olarak yerleştirilecek. Daha büyük olanlar muhtemelen kamera lensidir, ikincisi ise muhtemelen LED flaş ve bir mikrofondur.

İlgili Makaleler

Ayrıca ön tarafta çentik üzerinde üç kesik olduğu görülüyor. Önceki sızıntılardan farklı olarak bu sefer çentik daha küçük görünüyor. Bunun nedeni, hoparlör ünitesinin bu sefer kameraların üzerine taşınması. Kesikler hakkında net bilgi yok, ancak büyük olasılıkla bir IR kamera, bir Dot projektör ve öne bakan bir selfie kamera olacak.

Apple iPhone 13 serisi cihazların 2021’de Apple A15 yonga seti, geliştirilmiş ultra geniş kamera, Qualcomm X60 5G modem, 1 TB’a kadar depolama ve Wi-Fi 6E desteği gibi yükseltmeler alacağı söyleniyor .

Yukarıda belirtildiği gibi, en büyük değişiklik ‘Pro’ varyantlarında 120Hz yenileme hızı desteğine sahip LTPO ekran paneli olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu