KYOCERA’dan mobil uygulama

KYOCERA tüketicilerin iş akışını kolaylaştıran çözümler sunmaya devam ediyor. Bu çözümlerden biri de mobil cihazlardan KYOCERA yazıcılar ve çok fonksiyonlu fotokopi makinelerinin kontrolünü sağlayan bir kontrol paneli uygulaması olan MyPanel.

MyPanel kullanıcıların kopyalama, baskı alma ve tarama özelliklerine uzaktan erişim imkânı veriyor, önceden tanımlanan ayarlamaları destekliyor ve bireysel cihazlara uyumlu bir arabirim sunuyor. Çoğu işletmenin ofisinde farklı fonksiyonlar ve özellikler sunan çok fonksiyonlu fotokopi makinası ve yazıcı mevcut. Her cihaz için baskı ve diğer fonksiyonların ayarlarını yapmak zaman kaybına yol açıyor. Özellikle LCD panelin küçük olması durumunda ve taranan dokümanın bir e-posta adresine gönderilmesi gerektiğinde karmaşıklık artar. KYOCERA MyPanel, kullanıcıların mobil cihazlarıyla Wi-Fi ağına bağlanarak uzaktan erişim sağlamasına yarayan bir mobil uygulama.

Uygulamada kopyalama, tarama ve Custom Box’dan baskı alma gibi fonksiyonların yanı sıra Evernote ve Dropbox gibi bulut hizmetlerle bağlantı kurma imkanı da bulunuyor. Cihazın durumu, kağıt ebadı ve toner seviyeleri kontrol edilebililiyor ve dubleks baskı alma ya da 300 dpi çözünürlükte tarama yapma gibi kişisel ayarlar yapılabiliyor. Yapılan bu ayarlar, farklı cihazlar üzerinde çeşitli arabirimler olmaksızın daha sonra tüm uyumlu A3 ve A4 cihazlarda tek bir dokunuş yardımıyla kullanılabiliyor. Uygulama; App Store, Google Play ve Windows Store’dan indirilebiliyor.

KYOCERA Bilgitaş İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Türkay Terzigil KYOCERA MyPanel ile ilgili görüşlerini “Kyocera kullanıcıların cihazların üzerinde daha çok kontrol sahibi olmasını ve iş araçlarını kullanarak günlük iş akışlarında kolaylık elde etmesini sağlamaya odaklanmaktadır. KYOCERA MyPanel rahatlık ve kullanım kolaylığı sağlamak için doküman işlerinin mobil cihazlar üzerinden direkt olarak gerçekleştirilmesine imkân tanımaktadır. Birincil BT aracı olarak mobil cihazlara karşı bir eğilim mevcuttur ve bu yeni uygulama kullanıcılara bekledikleri kişiselleştirilmiş ve basitleştirilmiş iş akışı imkânını sunmaktadır.” şeklinde belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu