Reddit, 2023’ün ikinci yarısında halka arz hedefliyor

Elde edilen bilgilere göre Reddit, çok daha düşük bir değerlemeyle de olsa 2023'ün ikinci yarısında halka açılmayı planlıyor. 

Sosyal medya platformu Reddit, elde edilen son bilgilere göre bu yılın ikinci yarısında halka açılmayı düşünüyor. Raporda, Reddit ve Instacart da dahil olmak üzere diğer firmaların, piyasa koşulları iyileştiğinde çıkışlarına hazırlanmak için ilk halka arz evraklarını güncel tuttukları belirtildi.

Reddit, günlük 53 milyondan fazla aktif kullanıcının çeşitli konularda düşüncelerini ve fikirlerini paylaştığı 100.000’den fazla topluluğa sahip bir sosyal medya platformu. Şu anda ise, internette en çok ziyaret edilen 19. web sitesi ve en popüler altıncı sosyal ağ sitesi konumunda bulunuyor.

Şirket, ilk olarak Aralık 2021’de, 5 milyar dolarlık bir halka arz için başvuruda bulunmuştu ancak dalgalı piyasalar, enflasyon, yüksek faiz oranları ve özellikle teknoloji hisselerindeki gerileme gibi birçok faktör, bu talebin askıya alınmasına neden oldu. Bu son rapora göre ise, çok daha düşük bir değerlemeyle de olsa 2023’ün ikinci yarısında halka açılmayı hedefliyor. Ayrıca şirket, yakın zamanda Fidelity tarafından 6,6 milyar dolar olarak değerlendirildi.

Son olarak San Francisco merkezli girişim, halka arzının boyutunu, fiyat aralığını veya tam olarak ne zaman halka açılmayı planladığını henüz açıklamadı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu