SBF, duruşma davetine yanıt verdi

FTX kurucusu ve eski CEO'su Sam Bankman-Fried yaptığı son açıklamada, duruşmaya katılma olasılığının düşük olduğunu söyledi.

ABD Temsilciler Meclisi, 13 Aralık tarihinde kripto para borsası FTX’in çöküşüyle ilgili bir duruşma düzenleyecek. Söz konusu duruşmaya davet edilen FTX kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried davet ile ilgili soruyu yanıtladı.

SBF, duruşmaya katılma olasılığının düşük olduğunu belirtti

Başarısız kripto para borsası FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, yaptığı son açıklamalarda, ABD Temsilciler Meclisi komitesinin kripto borsasının çöküşüyle ilgili duruşmasında ifade verme olasılığını değerlendirdi. SBF açıklamasında, ne olduğunu öğrenmeye ve olayları gözden geçirmeye devam ettiğini belirterek, komitede ifade verme olasılığının çok düşük olduğunu belirtti.

Müşterilerin fonlarını kötüye kullandığı iddia edilen Sam Bankman-Fried’in, Finansal Hizmetler Komitesi Başkanı Maxine Waters ve komiteyle ilgili yaptığı paylaşımda, daha sonra ifade vereceğini belirtti.

İlgili Makaleler

Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi geçtiğimiz ay, kripto para borsası FTX’in iflası sonrasında bir duruşma yapma kararı almıştı. Söz konusu FTX duruşmasının tarihi ise 13 Aralık olarak belirlenmişti.

ABD Temsilciler Meclisi’nin FTX duruşmasında, FTX’in çöküşüyle birlikte diğer FTX şirketlerinin de iflas etmesi ve FTX’in çöküşündeki Binance payı soruşturulacak. Söz konusu duruşmaya Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC) başkanı da katılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu