Toshiba’dan kurumlara özel yeni program

Toshiba, kurumsal ürünler pazarına özel B2TOSHIBA programını duyurdu. Yeni program, kurumların bilişim teknolojileri ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Toplantıda konuşan Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Türkiye Distribütörü T.N.B. A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter, Toshiba’nın uzun yıllara dayanan tecrübesi ve uzmanlığı ile değişen kurumsal ihtiyaçlara en doğru şekilde yanıt verebilecek profesyonel çözümlerini birleştirip sunmak için B2TOSHIBA programını hayata geçirdiklerini ifade etti. Aytaç Biter sözlerine şöyle devam etti ‘’Kurumsala özel ürünler ve profesyonel çözümler ile kurumsal verimliliğin ve karlılığın arttırılmasını amaçlayan bu programa büyük önem veriyoruz. Ar-Ge yatırımları ve güvenirlilik konusundaki yüksek algısı ile Toshiba, kurumların yatırımlarından maksimum faydayı sağlamasını amaçlamaktadır. Kuruma özel çözümlerle kurumsal firmaların işlerini geliştirmek ve güçlendirmesine yardımcı olmayı amaçlıyoruz.’’

Program kapsamında, kurumsal alana özel sunulan ürünlere ek olarak Mobil Servis, No Matter What Garantisi, VIP Servis, Garanti uzatma, VIP Extra, Bakım Anlaşması, Yerinde Servis ve Operasyonel Kiralama gibi servisler yer alıyor.

İlgili Makaleler

Toplantıda, Toshiba’nın bu alana özel sunduğu Tecra ve Portege serisi dizüstü bilgisayar modellerine özel bir yer verildi. Bu iki ürün ailesi sadece donanım özellikleriyle değil aynı zamanda Bağımsız Alman Enstitüsü TÜV Rheinland tarafından yapılan HALT (Highly Accelerated Life Testing) testinden de başarı ile geçmesiyle öne çıkıyor. HALT’ta bilgisayarlar, titreşim, 100 kg baskı, 76 cm’den düşme, -25/+70 derece arasında kullanım, sıvı dökülmesi ve benzeri işkence testlerinden geçiyor. Toplantı sırasında bu testleri canlı olarak Aytaç Biter sahnede yaparak misafirlerini şaşırttı.

Yazılım ve finans çözümleri de var

Sunulan hizmetler arasında sadece donanım değil aynı zamanda yazılım ve finans çözümleri de yer alıyor. Kurumlara özel yazılımlar geliştiren Toshiba, BT süreç yönetimini de kolaylaştırmayı hedefliyor. Kurumların ihtiyaçları için özel olarak tasarlanan bu yazılım çözümleri bilişim teknolojilerinin verimli kullanılmasını sağladığı gibi şirketlerin bünyesindeki teknoloji envanterini takip etmeyi ve yönetmeyi kolaylaştırıyor. Finansal çözümler ile de yatırım maliyetlerini zaman yayma, vergi avantajlarından faydalanma, kiralama dönemi sonunda uygun koşullar ile satın alma veya yenileme alternatifleri sunuyor. Toshiba B2TOSHIBA programına iş ortaklarını da dahil ediyor. Bu şirketler Büro Donanım, Eksen, İris ve Logicom.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu