Türk yapımı mobil oyun: Color Shot

Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan Color Shot oyunu, mobil uygulama mağazalarında oyunseverlerin beğenisine sunuldu.

Hem bulmaca hem de el becerisi oyunu olarak nitelendirilen Color Shot, sunduğu yeni formatla ilgi çekiyor. Renkli saatlerin yer aldığı bu oyunda bir saatten diğerine nişan alıp top atıyorsunuz. Bu yönüyle el becerisi gerektiren ve güçlü refleksler isteyen bu oyun, aynı zamanda atış yapacağınız saatin rengine doğru karar vermenizi gerektirmesiyle de bir bulmaca oyunu.

İlgili Makaleler

Buronya Games ekibi, oyun yayımlanmadan kullanıcılarından birçok destek maili aldıklarını belirtti. Buronya Games ekibi bu destek mesajlarından çok memnun olduklarını ve bu ilginin oyunun yapım sürecinde onları daha da heyecanlandırdığını söyledi. Ekip, bu heyecanla ortaya koydukları bu oyundan çok umutlu.

Yayımlandığı gün itibariyle 80 bölüm içeren Color Shot oyununu bitirmek, hali hazırda zorluğu sebebiyle uzun zaman almakta. Ancak Buronya Games’in ilettiği bilgiye göre ilerleyen süreçte yayımlanacak güncellemelerle bu bölüm sayısı daha da artacak. Buronya Games ekibi bu güncellemeler ile uzun süren bir oyun keyfi sunmayı hedefliyor.

Oyunu indirmek için;

Appstore Bağlantısı:
https://itunes.apple.com/app/id1151733006

Google Play Store Bağlantısı:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buronya.colorshot

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu