Vodafone, IoT termal kamerasını piyasaya sürdü

Vodafone, İngiltere’deki kuruluşların çalışanlarını COVID-19’a karşı daha iyi korumalarını sağlayacak yeni bir termal kamera duyurdu. 

Kurumların giriş kapısına konumlandırabileceği IoT özellikli kamera, ek BT ​​gereksinimleriyle bağımsız bir kurulum sağlıyor ve +/- 0.3°C hassasiyetle dakikada 100 kişiye kadar vücut sıcaklığını tarayabiliyor. 

Dakikada 100 kişinin ateşini ölçebilen her kamera, termal görüntüleri bir dizüstü bilgisayara veya mobil cihaza güvenli ve gerçek zamanlı aktarıyor. Yüksek sıcaklıklar tespit edildiği takdirde enfeksiyona yakalanabilecek kişileri tanımlamaları için sistem tarafından kameranın operatörüne uyarılar gönderiliyor.

İlgili Makaleler

0.3°C’ye kadar hassas gerçek zamanlı vücut sıcaklığı taraması sağlayan yeni ürün, termal ve HD kameralar içeriyor. Kamera tek seferde sekiz kişiye kadar görüntülenebiliyor. Ayrıca yarım saniyeden daha az bir sürede bireysel vücut sıcaklıkları değerlendirilebiliyor. İngiliz telekomünikasyon şirketinin taahhüdüne göre Vodafone’un IoT ağı hemen hemen her yerde birçok kamerayı hızlı ve kesintisiz bir şekilde bağlayabilecek.

Açıklamalara göre bu ısı algılama kamerası şirketlerin kapılarını yeniden açmasına, personeli ile müşterilerini korumalarına ve güvenli bir şekilde ofis çalışmasına geri dönmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlandı. Ek olarak çözümün, sınıfında lider sıcaklık taramasını son derece güvenli olarak uzaktan erişim ve uyarılarla birleştirdiği belirtiliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu