VR’de iş zamanı: Meta Quest, Microsoft Office uygulamalarını getiriyor!

Kullanıcıların, Office uygulamalarını kullanabilmek için Microsoft hesaplarına giriş yapmaları gerekecek.

Microsoft Office uygulamaları, Meta Quest VR başlıklarına geldi. Artık Quest kullanıcıları, Word, Excel ve PowerPoint gibi Office uygulamalarına sanal gerçeklik ortamında erişebilecekler. Bu destek, orijinal Oculus Quest, Meta Quest 2, Meta Quest Pro ve en yeni model Meta Quest 3 için geçerli. Kullanıcılar, Microsoft Word, Excel ve PowerPoint’i Meta Quest mağazasından ücretsiz olarak indirebilecekler.

VR'de İş Zamanı Meta Quest, Microsoft Office Uygulamalarını Getiriyor!
VR’de İş Zamanı Meta Quest, Microsoft Office Uygulamalarını Getiriyor!

Microsoft, 2022 Connect etkinliği sırasında başlıkları için Microsoft 365 uygulama deneyimlerini başlatmayı planladığını duyurmuştu. Kullanıcıların, Office uygulamalarını kullanabilmek için Microsoft hesaplarına giriş yapmaları gerekecek. Uygulamalar bulutta çalıştığı için dosya boyutları küçük ve hızlı indirilebilir olacak.

Ancak, The Verge’e göre, bu uygulamalar tam olarak sanal gerçeklik için optimize edilmedi. Kullanıcılar, küçük simgeler ve sanal gerçeklik ortamında iyi çalışmayan diğer unsurlarla uğraşmak zorunda kalabilir. Ayrıca, Quest’in ekran klavyesinde yazmak kolay değil, bu nedenle kullanıcılar ciddi işler yapmak istiyorlarsa Bluetooth aksesuarları bağlamak zorunda kalabilir​​​​.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu