WhatsApp yeni uygulaması ile artık telefon bağlanmadan kullanılabilecek

WhatsApp kullanıcılarının artık mesaj göndermek, almak ve senkronize etmek için telefonunu bağlamalarına gerek kalmıyor.

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Windows’taki yeni uygulamasında yeni bir güncelleme yaptı. Kullanıcıların artık mesaj göndermek, almak ve senkronize etmek için telefonunu bağlamalarına gerek kalmıyor. WhatsApp’ın sitesinde yapılan bir güncelleme, yenilenen Windows uygulamasının beta sürümünün bittiğini ve Microsoft Store’dan indirilebileceğini ortaya koyuyor.

Yeni WhatsApp uygulaması tasarımıyla önceki uygulamadan daha sade bir görünüme sahip. Mesajları telefon ve masaüstü uygulaması arasında senkronize etmek için artık telefonun çevrimiçi durumda tutmaya gerek kalmıyor.

WhatsApp, şu anda macOS için de yerel bir uygulama üzerinde çalışıyor. Bunun yanında WhatsApp çoklu cihaz özelliği tamamen kullanıma sundu ve beta sürümünden çıktı. Bu, uçtan uca şifrelemeyi korurken telefona ihtiyaç duymadan WhatsApp hesabında dört adede kadar cihazın bağlanmasına olanak tanır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu