Yeni iMac Pro 32 inçlik dev ekranıyla geliyor

Apple, 32 inçlik büyük ekranıyla heyecanla beklenen yeni iMac Pro modelini 2025'te çıkaracak.

Apple, 2017 yılında tanıttığı önceki iMac Pro modeli ile büyük beğeni toplamıştı. Bu model, Intel Xeon işlemci ile güçlendirilmişti. Ancak, Apple’ın Mac ailesi, M serisi yongalara geçiş yaparken, yeni bir “All in One” çalışma istasyonunun ne zaman piyasaya sürüleceği hala belirsizliğini koruyor.

Şirket hala bu yeni model üzerinde çalışıyor ve bu yeni iMac Pro’nun duyurulması muhtemelen 2025’e kadar gerçekleşmeyecek.

32 inç mini-LED ekran geliyor

Yeni Apple Silicon iMac Pro’nun özellikleri arasında büyük bir ekran güncellemesi bulunuyor. Önceki iMac Pro’da 27 inçlik bir Retina ekran yerine şimdi Apple, ekranı 32 inçlik bir mini-LED panelle genişletmeyi planlıyor. Analist Ming-Chi Kuo, bu değişikliği öngörerek heyecan yaratmış durumda.

Apple’ın iMac Pro modeline muhtemelen daha az kaynak ayırdığı ve bu modeli birkaç yıl sonra piyasaya sürmeyi planladığı düşünülüyor. Bu, piyasaların toparlanmasına denk gelebilir. Şirket, tüketicilerin bu tür yüksek kaliteli ürünlere daha fazla harcama yapabilecekleri bir dönemi hedefliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu