Twitter’da yeni logo dönemi: X

Bu sabah Twitter'ın merkez binasına yansıtılan yeni logo ile platform, resmi olarak artık "X" adıyla kullanılacak.

Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’ı satın aldığında beri birçok değişiklik yaptı. Musk, son olarak Twitter’ın ikonik mavi kuş logosunu değiştirerek yerine siyah-beyaz “X” logosuyla Twitter’ın yeni kimliğini tanıttı.

Yeni logo X

Bu sabah Twitter’ın merkez binasına da yansıtılan yeni logo ile platform, resmi olarak artık “X” adıyla kullanılacak. Önceki açıklamalarında “X, Her Şeyin Uygulaması” olarak belirlediği vizyonunu paylaşan Musk, Twitter’ı farklı bir yola sokmayı amaçlıyor. Geçtiğimiz yıl Twitter’i satın aldığında da şirketin adını “X Corp.” olarak değiştirmişti.

Elon Musk, Twitter’ı satın almasının ardından bir dizi yenilik getirmişti. Bunlar arasında Twitter’ın aylık abonelik hizmetine yönlendirmesi, karakter sınırını artırması ve video kalitesini geliştirmesi, ücret ödemeyen kullanıcılara onaylama sürecini kaldırması, mesaj sınırlaması getirmesi ve işletmelere iş ilanları eklemesi yer alıyordu.

Elon Musk’ın Twitter’ı “X, Her Şeyin Uygulaması” olarak yeniden şekillendirmesi, sosyal medya platformunda büyük değişikliklerin habercisi olarak görülüyor. Logo ve kimlik değişikliğinin yanı sıra, platformun gelecekteki gelişmeleri merakla bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu