WhatsApp yeni video mesaj özelliğini kullanıma sundu

Kullanıcıların bu özelliği kullanması için sadece ekrandaki tuşa dokunması ve videoyu kaydetmek için basılı tutması gerekiyor.

WhatsApp, daha önce de bahsettiğimiz gibi, kullanıcıların sohbetlerde kısa kişisel videolar kaydedip paylaşabileceği özelliği eklediğini duyurdu. Mesajlaşma platformu, bu yeni özellikle kullanıcıların anında video mesajlar göndermesini sağlayarak iletişim deneyimini zenginleştirmeyi hedefliyor.

Sesli mesajlar daha hızlı ve güvenli

Sesli mesajların büyük başarı yakaladığını belirten WhatsApp, sesli mesajlarla iletişimin hızlı ve güvenli bir yolunu sunduğunu söylüyor. Şirket, blog gönderisinde şu ifadelere yer verdi: “Video mesajlar, 60 saniyelik süre içinde istediğiniz şeyleri söylemenin ve göstermenin gerçek zamanlı bir yoludur. Bu videolardaki duygularla birlikte anları paylaşmak için eğlenceli bir yol olacağını düşünüyoruz; doğum günü kutlamak, bir şaka üzerine gülmek veya iyi haberler getirmek olsun.”

Video mesaj göndermenin oldukça kolay olduğunu belirten WhatsApp, bunun sesli mesaj göndermek kadar basit bir işlem olduğunu söylüyor. Kullanıcıların video moduna geçmek için sadece ekrana dokunması ve videoyu kaydetmek için basılı tutması gerekiyor. Ayrıca, eller serbest bir şekilde video kaydı yapabilmek için ekranı yukarı kaydırabilirler.

Video mesajlar, uçtan uca şifreleme ile korunacak, böylece kullanıcıların gizlilik ve güvenlik açısından endişelenmesine gerek kalmayacak. WhatsApp’ın yeni özelliği bugünden itibaren kullanıcılar arasında yaygınlaştırılmaya başlanacak ve önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılar için kullanılabilir olacak.

Son zamanlarda birçok yeni özellik ekleyen WhatsApp, otomatik olarak bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları sessize alma özelliğini ve gönderilen mesajları gönderdikten sonraki 15 dakika içinde düzenleme yeteneğini kullanıcılarına sunmuştu. Ayrıca, kullanıcı adları özelliği üzerinde çalıştığı söyleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu