WhatsApp’tan yeni Durumlar güncellemesi

WhatsApp'ta ayrı bir sekmede görüntülenen Durumlar yeni bir güncelleme ile Sohbet sekmesinde görüntülenecek.

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından WhatsApp, yeni bir güncelleme yapıyor. Son dönemlerde uygulamada yapılan güncellemeler oldukça artmış durumda. Platform, Durumlar özelliğini daha çok ön plana çıkaracak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Şu anda ayrı bir sekmede görüntülenen durumlar yeni güncelleme ile Sohbet sekmesinde görülebilecek.

Instagram Hikayeler özelliğine benzetilen Durumlar özelliği ile kullanıcılar, 24 saat içinde kaybolan fotoğrafları ve videoları yayınlamasına olanak tanıyor. Instagram Hikayeleri kadar popüler olmasa da bu işlev, insanların uygulamayı hizmet veya ürün satmak için kullandığı pazarlarda faydalı olabilir. Yeni güncelleme ile kullanıcıların paylaştığı durumlar sohbet sekmesinde kullanıcıların profil resminin etrafında çizilecek bir daire ile görüntülenecek.

WABetainfo’ya göre, kullanıcılar Durum gönderilerini doğrudan sohbet listesinde görmek isteyip istemediklerini hala seçebilecekler. Böylece, şu andan itibaren kullanıcıların bir seçeneği olacağını söylüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu