Yeni iPhone’lar hakkında yeni bilgiler geldi

Apple geçen yıl iPhone 12 serisini piyasaya sürmüş ve ilk kez akıllı telefonlarına 5G desteği eklemişti. Cupertino tabanlı teknoloji devi şimdi ise yeni nesil bağlantı desteğini tüm cihazlarına getiriyor.

Bu yıl iPhone 13 serisindeki tüm modeller, iPhone 12 serisine benzer şekilde 5G bağlantı desteğine sahip olacak. Ancak sadece bu değil, 2022’de piyasaya sürülen tüm iPhone’lar, yeni nesil iPhone SE de dahil olmak üzere 5G bağlantısına sahip olacak.

Apple iPhone SE 2022, 5G desteği alacak olsa da daha küçük ekranlı modele olan talebin şirketin beklentilerini karşılamaması nedeniyle şirketin önümüzdeki yıl iPhone Mini modelinden kurtulması bekleniyor.

Yeni bir rapor, 2022 yılının ilk yarısında piyasaya sürülecek olan iPhone SE’nin ve bu yılki iPhone modellerinin Apple A15 Biyonik yonga seti ile güçlendirilmiş şekilde geleceğini söylüyor. Ayrıca 5G bağlantı desteğini etkinleştirmek için bir Qualcomm Snapdragon X60 modemi de olacağı bulunacak.

Apple, iPhone 12 serisinin tamamı için OLED ekranlar sunmaya başladı ancak yaklaşan iPhone SE modelinin 4,7 inçlik bir LCD ekrana sahip olacağı, birden fazla kaynak tarafından doğrulanmış durumda. Mevcut nesil modelde de aynı fiyatı taşıması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu