WhatsApp grup oluşturma kuralını değiştirdi

Bu yeni özellik sayesinde artık bir isim vermeden bir WhatsApp grubu oluşturabileceksiniz.

WhatsApp grup oluşturma ile ilgili yeni bir özellik getirdi. Yıllar geçtikçe WhatsApp grupları, artan üye limiti ve uçtan uca şifreleme dahil olmak üzere çeşitli iyileştirmeler almaya devam ediyor. Ancak grup kullanma ve oluşturma gereksinimi aynı kalıyordu. Ancak bu yeni özellikle, bir isim vermeden bir WhatsApp grubu oluşturabileceksiniz.

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, Facebook’ta yaptığı bir paylaşımda, güncellemeyi WhatsApp’ın kullanımını daha basit hale getirmek için yaptıklarını belirtti. Ayrıca şirket bir basın notunda, özelliğin önümüzdeki birkaç hafta içinde dünya çapında kullanıma sunulacağını ekledi. 

Yeni güncelleme, WhatsApp’ın kullanıcıların kişisel veya grup sohbetlerinde HD kalitesinde fotoğraf göndermesine izin verme özelliğini açıklamasının ardından geldi. Ancak, varsayılan ayar SD olarak ayarlandığından, kullanıcıların fotoğrafı göndermeden önce kalitesini seçmeleri gerekiyor. WhatsApp grup oluşturma özelliği aynı zamanda yavaş yavaş dünya çapındaki kullanıcılara da sunuluyor. Uygulama kullanıcılarının en son güncellemelerin keyfini çıkarabilmeleri için uygulamayı güncel tutmalarını öneriyoruz.

WhatsApp grup oluşturma yeni özelliğinin özeti

  • WhatsApp, grup oluşturmanın temel gereksinimlerinden birini değiştirdi.
  • Kullanıcılar yakında isim vermeden gruplar oluşturabilecek.
  • Yeni güncelleme, WhatsApp’ın kullanıcıların HD kalitesinde fotoğraf gönderme özelliğini duyurmasından birkaç gün sonra geldi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu